Alle zwembaden vanaf dinsdag 15 december dicht


 RZV Excelsior Beheer    15 dec 2020 : 16:38
 Niets    Algemeen

SuccesvolleTrainingMeidenWaterpolo.jpg

Vanwege de maatregelen die onze premier op maandag 14 december aankondigde zijn de zwembaden van 15 december tot in ieder geval 19 januari dicht

Beste leden,

 

Vanavond was de toespraak premier Mark Rutte, betreffende extra maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Hierin werd een harde lockdown aangekondigd. Deze gaat vanavond om 24.00 uur in en loopt voorlopig t/m 9 februari. Dit betekent dat ook de zwembaden Steenvoorde en de Schilp worden gesloten en wij al onze zwemactiviteiten tijdelijk moeten stoppen.

 

Het diplomazwemmen dat gepland stond op 17 december voor volwassenen en op 19 december voor de kinderen worden door deze maatregelen doorgeschoven. Met zwembad de Schilp moet worden overlegd wat de eerstvolgende mogelijkheid is. Dit is natuurlijk afhankelijk van wanneer het zwembad weer opengaat.

 

Gesprekken over de compensatie van de lesgelden tijdens deze lockdowns zijn nog steeds gaande tussen de gemeente Rijswijk en Optisport, de exploitant van De Schilp. Hier kunnen wij nog steeds geen uitsluitsel over geven en hebben daar ook geen invloed op. Wel blijven wij druk zetten op beide partijen om te komen met een antwoord.

 

Het bestuur van RZV Excelsior vindt het wederom heel vervelend om tot deze maatregelen over te gaan, wij volgen hierin de richtlijnen van het kabinet, het RIVM en de KNZB. Wij hopen dat wij hiermee ons steentje kunnen bijdragen om samen met u het virus eronder te kunnen krijgen.

 

Namens het bestuur,

Met sportieve groet,

 

Peter van Zijderveld

Secretaris RZV Excelsior


Steenvoorde01.jpg


Dit nieuwsbericht is van RZV-Excelsior
https://rzv-excelsior.nl/news/nieuws_algemeen/alle-zwembaden-vanaf-dinsdag-15-december-dicht